Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Over ons

Welkom bij WandelWiki.be, dé online bestemming voor wandelaars die op zoek zijn naar inspiratie, informatie en advies over wandelgebieden, wandelroutes en alles wat daarbij hoort. Ons doel is om jou te voorzien van uitgebreide en betrouwbare informatie, zodat je optimaal kunt genieten van je wandelavonturen.

WandelWiki.be is opgericht door een gepassioneerd team van wandelaars met een diepe liefde voor de natuur en het buitenleven. We geloven dat wandelen niet alleen een geweldige manier is om actief te zijn, maar ook een prachtige manier om te ontspannen, de geest te verjongen en de schoonheid van de wereld om ons heen te ontdekken.

Op onze website vind je een schat aan informatie over diverse wandelgebieden en -routes, zowel in België als daarbuiten. Of je nu op zoek bent naar adembenemende landschappen, historische paden of rustige wandelpaden door bossen, wij hebben voor elk wat wils. We streven ernaar om je te voorzien van gedetailleerde beschrijvingen, kaarten, hoogteprofielen en andere nuttige informatie, zodat je je wandelingen kunt plannen en genieten van de prachtige omgeving.

Naast wandelgebieden en -routes, bieden we ook advies en tips over de juiste wandeluitrusting. We begrijpen dat het kiezen van de juiste wandelkleding, wandelschoenen en accessoires essentieel is voor een comfortabele en veilige wandelervaring. Daarom delen we graag onze kennis en expertise over de nieuwste wandeluitrusting, technologieën en trends. Of je nu een ervaren wandelaar bent of net begint, we helpen je graag bij het maken van de beste keuzes.

Het Wandelwiki.be-team