Welkom op Wandelwiki

Wandelsite voor en door wandelaars.

Wandelroute Inzenden

lac sainte anne1

 

We zijn met 11 600 geregistreerde leden die 1240 wandelroutes in diverse Europese landen ontdekken en delen. Doe ook mee en laad jouw wandelingen op! Een wandelroute opladen is eenvoudig, vul het formulier in met de gegevens over de wandeling en wij zorgen voor de rest!

 

Info Wandelgebieden

borgloon1

 

Voor elke regio of provincie met wandelroutes wordt nuttige informatie over de streek gebundeld in één overzichtelijk artikel. Zo kan je ook de omgeving waar je gaat wandelen ontdekken. Handig als je een uitstap, weekend of vakantie plant of meer informatie over een bepaalde streek wenst.

 

Hiking

grauson3


Meerdaagse tochten van hut naar hut of gewoon onderweg overnachten met de tent. Hiking is een andere manier om al wandelend dingen te beleven en te ontdekken. Op Wandelwiki worden al enkele meerdaagse tochten aangeboden maar het is de bedoeling om deze nieuwe rubriek nog verder uit te breiden. Albanië, Griekenland, Duitsland of gewoon in België het kan allemaal!

Algemeen

Een kapelletje met uitzicht.


Prachtige rondwandeling met enkele pittige beklimmingen en afdalingen in het natuurgebied Sao Mamede. Onderweg heb je ongelooflijke vergezichten. Om bij het kapelletje te komen moet je even een zijsprongetje van 100m maken. De kapel zelf is niet zo speciaal, het uitzicht daarentegen is buitengewoon. Je hebt niet alleen een uitzicht op de vallei en het dal maar vale gieren zweven hier op ooghoogte voorbij! Deze wandeling is perfect bewegwijzerd met geel-rode markeringen. Stevig schoeisel is een vereiste. Deze toer gaat volledig over onverharde wegen.

Vergeet geen drinken mee te nemen!

Meer wandel- en streekinformatie: Regio Alentejo - ABC van de streek en wandelinformatie

Bekijk kaart

Praktisch

Vertrekpunt:
Vertrekpunt: Besteiros de Cima, Rua de Pedreira.
Parkeren en bereikbaarheid:
Aan het vertrekpunt..
Coördinaat : N39 13.959 W7 16.126

Openbaar vervoer: Geen informatie beschikbaar.

JavaScript must be enabled in order for you to use Google Maps.
However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser.
To view Google Maps, enable JavaScript by changing your browser options, and then try again.

Afdrukken

Hoogteprofiel

Extra Info

Horeca:
Aan het vertrekpunt:
Geen
Onderweg:
Geen
Extra info:

Downloads

Als je ingelogd bent, kan je het GPS bestand ook rechtstreeks wegschrijven naar uw Garmin Gps met onderstaande Wandelwiki Garmin Communicator. Download de Garmin Communicator Plugin als deze nog niet is geinstalleerd op uw PC.

gps

Beschikbare downloads
FileDescriptionDownloadsLast modified
Download this file (lapa.gpx)lapa.gpxGps bestand portalegre-besteiros-de-cima-percurso-da-senhora-da-lapa-pr1206-04-2017 11:43
Download this file (lapa.kmz)lapa.kmzGoogle Earth bestand portalegre-besteiros-de-cima-percurso-da-senhora-da-lapa-pr1006-04-2017 11:43

Reageer als gast

0 / 1000 Beperking van tekens
Je tekst moet minder dan 1000 tekens bevatten
  • Geen reacties gevonden

Advertentie

Laatste Reactie

Erg mooie gevarieerde wandeling.
iets beter bereikbaar via Le Pont De Montvert, direct na centrum D...
Cevennes - Pont du Tarn in Joomla Artikel

Nieuwsbrief